Λοιπόν, πάμε στην συνταγή μας. Όλοι μας έχουμε δοκιμάσει τουλάχιστον 2-3 είδη καρμπονάρα, με κόκκινη σάλτσα, με την πιο κλασσική κρέμα γάλακτος, στον φούρνο, στην κατσαρόλα και πολλά πολλά άλλα.. Η καρμπονάρα είναι μια μακαρονάδα που γίνετε με πολλούς τρόπους, εγώ σήμερα επέλεξα να σας δείξω έναν απλό και γρήγορο τρόπο να φτιάξετε μια υπέροχη καρμπονάρα που σίγουρα θα την λατρέψουν όλοι στο τραπέζι σας.. Ας ξεκινήσουμε...
ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
- 1 πακέτο spaghetti (500 γρ)
- 250 γρ μπέικον καπνιστό
- 400 ml κρέμα γάλακτος
- 250 γρ λευκά μανιτάρια
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- κρόκους απο 2 αυγά
- αλάτι και πιπέρι
HOW TO DO IT
Αρχικά, κόβουμε το μπέικον σε λωρίδες του ενός εκατοστού περίπου, πλένουμε και χοντροκόβουμε τα κρεμμυδάκια μας και τεμαχίζουμε τα μανιτάρια μας. Προθερμαίνουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ή αν δεν έχουμε μια κατσαρόλα.. Όταν ζεσταθεί καλά το τηγάνι μας προσθέτουμε λίγο λάδι, το μπέικον και τα κρεμμυδάκια μας και τα τσιγαρίζουμε για 4-5 λεπτά, στη συνέχεια προσθέτουμε τα μανιτάρια μας και τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί για 2 λεπτά ακόμη. Σε ένα μπόλ έχουμε αδειάσει την κρέμα γάλακτος μαζί με τους κρόκους των αυγών και τα έχουμε ανακατέψει μέχρι να ενωθούν. Το μείγμα αυτό το προσθέτουμε στο τηγάνι που τσιγαρίζουμε τα υπόλοιπα υλικά και προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.
Αυτό ήταν λοιπόν το πρώτο post μου για το 2015, ελπίζω να σας άρεσε!
Περιμένω να ακούσω την γνώμη σας.
Ακολουθούν και άλλα post μέχρι τότε, καλά μαγειρέματα....!!
And
for our friends abroad:
Hi !! Happy New Year and
Happy 2015 !! I want to thank everyone who supported my effort the past few
weeks. For me 2014, although it had its difficulties, will always be a very
important year, with the creation of this Blog to find the No.1 place. I wish
that in 2015 all of us will be able to
fulfill our dreams, whatever they are ...
Well, all of us have tried
at least 2-3 kinds of spaghetti alla carbonara. Today I will show you a simple
and fast way to make a wonderful carbonara that surely everyone will love. Let's get started...
What you'll need
- 1 spaghetti package (500 g)
- 250g smoked bacon
- 400 ml cream
- 250g white mushrooms
- 3 spring onions
- yolks of 2 eggs
- salt and pepper
HOW TO DO IT
First, we cut the bacon into
strips of about one centimeter, wash and cut our onions in big pieces and cut
our mushrooms. Preheat a deep frying pan over medium-high heat or if you do not have you
can use a pot .. When the pan gets warmed, we add a little oil, the bacon and our onions and
sauté for about 4-5 minutes, then we add our mushrooms and sauté all our
ingredients for 2 more minutes. In a bowl we have put our cream and the egg
yolks and we stir until combined. We add this mixture to our pan with the
remaining ingredients and add salt and pepper. Allow the sauce to boil
and then add our fresh boiled pasta straight from the pot that they were boiling,
that way the little water that drops with our pasta will help to thicken the sauce. If we see that the sauce thickens
too much we can add a little milk ... Finally, we serve our carbonara with
grated parmesan and a little arugula ... and we have the most perfect and easiest carbonara
EVER ...
That was my first recipe for
2015, I hope you enjoyed it!
I am waiting to hear your opinion.
I'll be back with more posts until then, good cooking .... !!
I am waiting to hear your opinion.
I'll be back with more posts until then, good cooking .... !!
This is a great recipe I want to try! Happy New Year! I'm looking forward to more great recipes!
ΑπάντησηΔιαγραφήHappy New Year to you too!! Welcome to our company!! I'm looking forward to let me know If you liked it!!
ΔιαγραφήΚαλή χρονιά με υγεία και ακόμα περισσότερες νοστιμιές!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή χρονιά και σε σένα!! Σε ευχαριστώ πολύ!!
ΔιαγραφήΧρονια πολλα και καλη χρονια!! Ευχομαι καθε επιτυχια σε σενα και στο ωραιο σου μπλογκ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ μακαροναδα σου φαινεται και ειμαι απολυτως σιγουρη οτι ειναι πεντανοστιμη!!
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά και σε εσένα!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!
ΔιαγραφήΠεριμένω να την δοκιμάσεις και να μου πεις την άποψη σου!!!
mmmmmmmmmmmmmmmmmm! καρμπονάραααααα! έτσι τη φτιάχνω κι εγώ. Μου άνοιξε την όρεξη βραδιάτικα!! :)
ΑπάντησηΔιαγραφή:) νομίζω οτι είναι απο τις πιο εύκολες και νόστιμες συνταγές για καρμπονάρα!!! :)
ΔιαγραφήΚαλή χρονιά Γιώργο! Πολύ ωραία η καρμπονάρα σου. Να σου πω την αλήθεια εγώ τη φτιάχνω κλασιική, χωρίς την κρέμα γάλακτος, αλλά η κρέμα της δίνει ωραία γεύση και υφή. Καλά μαγειρέματα το 2015!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή χρονιά και σε σένα! Ναι και η κλασσική καρμπονάρα είναι υπέροχη απλά νομίζω οτι με την κρέμα δεν μπορεί να της αντισταθεί κανένας!
ΔιαγραφήΚαλή και νόστιμη χρονιά με πολλές συνταγές!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαρμπονάρα κι άσχημη δεν γίνεται!!! Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως όλη τη νοστιμιά τη δίνει το κρεμμύδι!
Καλή συνέχεια!
Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι όντως το κρεμμύδι είναι αυτό που δίνει στην κάθε καρμπονάρα αυτή την υπέροχη γεύση
ΔιαγραφήΓιώργο γεια σου! Η κοπέλα σου κάνει πολύ καλή δουλειά! Μου έστειλε το blog σου μέσω fb! Η καρμπονάρα είναι αγαπημένη όλων μας εδώ! Χορταστική και τέλειο comfort food! Καλή και δημιουργική χρονιά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝαι το ξέρω ότι κάνει υπέροχη δουλειά :) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!
Διαγραφή